5 jaar garantie

Alleen maar A-merken

Standaard maten snel leverbaar

Meer dan 50 jaar ervaring!

Verano V210 – Rhodos Knikarmscherm

 876,00

De Rhodos® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een uitstekend standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving. Een traditioneel scherm met een al jaren beproefde techniek.

Knikarmscherm Rhodos® is in schuinte traploos in te stellen van 0º tot 25º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.

De Rhodos® is standaard voorzien van een Somfy IO motor inclusief afstandbediening.

Bekijk hier de inmeetinstructies

Formaat
Kleurcollectie
Selecteer de gewenste collectie 'Trend' of 'Urban' om vervolgens hieronder de bijbehorende kleur uit deze collectie te selecteren.
Categorie:

Beschrijving

Verano® knikarmschermen Rhodos gemaakt van hoogwaardig materiaal

Knikarmscherm V210 – Rhodos is al jaren een betrouwbare factor in het aanbod van Verano®. De combinatie van een gunstige prijsstelling, beproefde techniek en strakke vormgeving maakt dit één van de populairste zonneschermen.

De profielen van de Verano Rhodos® knikarmschermen zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

Optimale bediening

De Rhodos® is standaard handbediend maar is ook mogelijk met elektrische bediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw knikarmscherm Rhodos® volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen. Verano® werkt met motoren van Somfy en Nice.

Specificaties knikarmscherm V210 – Rhodos

  • Breedte: 250 – 600 cm
  • Uitval: 150, 200, 250 of 300 cm
  • Bediening: Handbediend of elektrisch
  • Profielkleur: Tech. zilver, ivoor, antraciet str.

De weergegeven prijs geldt voor de kleinste afmeting. Deze prijs wordt aangepast als u uw gewenste maten en opties hieronder invult.

Wilt u een voorbeeld zien van de kleurdoeken, dan kunt u stalen opvragen via info@zonweringstopper.nl.
Ook kunt u via de mail een prijsopgave aanvragen voor montage.

Meer informatie

Titel