5 jaar garantie

Alleen maar A-merken

Standaard maten snel leverbaar

Meer dan 50 jaar ervaring!

Verano V280 – Ipanema Knikarmscherm

 1.704,00

Knikarmscherm V280 – Ipanema is al enkele jaren een populair zonnescherm uit de collectie van Verano®. Dit komt omdat het scherm qua vrijwel naadloos aansluit bij de gemiddelde woning in Nederland.

De Ipanema® is standaard voorzien van een Somfy IO motor inclusief afstandbediening.

Bekijk hier de inmeetinstructies

Formaat
Kleurcollectie
Selecteer de gewenste collectie 'Trend' of 'Urban' om vervolgens hieronder de bijbehorende kleur uit deze collectie te selecteren.
Categorie:

Beschrijving

Knikarmscherm Ipanema®

De Ipanema® is één van de top schermen uit het Verano® assortiment. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar. Het knikarmscherm is in staat om terrassen te overspannen, heeft een stijlvolle uitstraling en is heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Knikarmscherm Ipanema® is in schuinte traploos in te stellen; bij wandmontage van 5º tot 70º en bij plafondmontage van 17º tot 70º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.

Specificaties knikarmscherm V280 – Ipanema

  • Type: Cassette scherm
  • Max. breedte: 6000 mm
  • Max. uitval: 3000 mm
  • Bediening: Elektrisch
  • Profielkleur: Tech. zilver, ivoor, wit of antraciet str.

Eenvoudig te bedienen

De Ipanema® is standaard elektrisch uitgevoerd. U kunt als optie kiezen voor een scherm met afstandsbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Verano Ipanema® knikarmscherm volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.

De weergegeven prijs geldt voor de kleinste afmeting. Deze prijs wordt aangepast als u uw gewenste maten en opties hieronder invult.

Wilt u een voorbeeld zien van de kleurdoeken, dan kunt u stalen opvragen via info@zonweringstopper.nl.
Ook kunt u via de mail een prijsopgave aanvragen voor montage.

Meer informatie?

Titel