5 jaar garantie

Alleen maar A-merken

Standaard maten snel leverbaar

Meer dan 50 jaar ervaring!

Verano V360 – St. Tropez Knikarmscherm

 1.758,00

De stevige profielen van Verano knikarmscherm V360 – St. Tropez zorgen ervoor dat het makkelijk enorme terrassen kan overspannen.

De St. Tropez® is standaard voorzien van een Somfy IO motor inclusief afstandbediening.

Formaat
Kleurcollectie
Selecteer de gewenste collectie 'Trend' of 'Urban' om vervolgens hieronder de bijbehorende kleur uit deze collectie te selecteren.
Categorie:

Beschrijving

Knikarmscherm St. Tropez

De St. Tropez® is één van de vele schermen uit het Verano® assortiment. Het is een uitstekend cassettescherm met een afgerond vormgegeven voorlijst en bovenkap. Ingebouwde verlichting is als optie tegen meerprijs mogelijk.

Knikarmscherm St. Tropez® is in schuinte traploos in te stellen van 5º tot 35º. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit het scherm, precies op maat voor uw terras.

Specificaties knikarmscherm V360 – St. Tropez

  • Type: Cassette scherm
  • Max. breedte: 7500 mm
  • Max. uitval: 3500 mm
  • Bediening: Handbediening of elektrisch
  • Profielkleur: Tech. zilver, wit, ivoor of bruin

Optimale bediening

De St. Tropez® is standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme middels draaistang. Voor extra gemak kunt u kiezen voor elektrische bediening, met of zonder afstandsbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw knikarmscherm St. Tropez® volledig automatisch open of dicht, op momenten die u zelf of de weeromstandigheden bepalen.

De weergegeven prijs geldt voor de kleinste afmeting. Deze prijs wordt aangepast als u uw gewenste maten en opties hieronder invult.

Wilt u een voorbeeld zien van de kleurdoeken, dan kunt u stalen opvragen via info@zonweringstopper.nl.
Ook kunt u via de mail een prijsopgave aanvragen voor montage.

Meer informatie

Titel