Knikarmschermen

Onze knikarmschermen bieden u het grootste genot en optimale bescherming. Wonen is persoonlijk en smaken verschillen, kies daarom het zonnescherm dat bij u past. Zonweringstopper.nl geeft u de mogelijkheid om van uw zonnescherm iets unieks te maken. Onderstaand ziet u verschillende knikarmschermen van het merk Verano® die wij voor u geselecteerd hebben. Volledig naar wens samen te stellen via onze website. Bekijk ons assortiment en ga vandaag nog aan de slag.

Wat zijn knikarmschermen?

Een knikarm zonnescherm is een moderne en stijlvolle vorm van zonwering die aan de gevel van een huis wordt bevestigd. Waar vroeger in vrijwel alle situaties een uitvalscherm of een glijarmscherm werd toegepast, zijn hier tegenwoordig betere en slimmere oplossingen voor op de markt gebracht: de knikarmschermen. Hierbij is een vrije doorloop gegarandeerd. Ideaal voor terrassen met openslaande deuren en balkons. Bent u op zoek naar een effectieve en stijlvolle manier om meer schaduw te creëren in de tuin, maar ook voor meer verkoeling binnenshuis, zonder obstakels u in de weg staan? Kies dan voor knikarm schermen van zonweringstopper.nl.

Zonnescherm knikarm samenstellen naar wens

Knikarmschermen zijn perfect voor in de tuin. Ze creëren binnen een handomdraai een schaduwplekje op uw terras. Met behulp van twee armen wordt het doek horizontaal uitgerold. We bieden verschillende varianten aan. Zo zijn er zonnescherm knikarm elektrisch bedienbaar of handmatig te bedienen. We hebben bij ieder product beschreven uit welke type aandrijving u kunt kiezen. Het is namelijk mogelijk om via onze webshop uw knikarmscherm op maat samen te stellen.

Naast de bediening heeft u nog meer opties om uit te kiezen. Zo kiest u de kleur van het doek, de afmetingen, de kleur van de omkasting en bepaalt u of u wilt uitbreiden met opties. Denk hierbij aan een draaischakelaar, zon/windautomaat of montagemuurstrippen. Wilt u een voorbeeld zien van de kleurdoeken, dan kunt u stalen opvragen via info@zonweringstopper.nl. Ook kunt u via de mail een offerte aanvragen voor montage door een van onze experts.

Optimaal beschermd tegen warmte en licht

Wist u al dat knikarmschermen 90-99% van de UV-straling blokkeren. Dit betekent dat u altijd goed beschermd bent tegen verbranden. Dit type zonnescherm komt met name goed van pas bij woningen met een tuin op het zuiden. Hierdoor heeft u minder last van hitte in huis. Al onze producten zijn maatwerk. Geen eenheidsworst, want ieder huis is anders en smaken verschillen. Het merk Verano® is van Nederlandse bodem. U kunt dus rekenen op goede knikarmschermen die voldoen aan de strenge Nederlandse kwaliteitseisen. Tel hier onze 40 jaar ervaring binnen de branche bij op en u geniet van innovatieve en hoogwaardige schermen.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Met een steeds langer durende zomer zitten we ook steeds meer buiten. Goede zonwering is dan ook onmisbaar geworden. Geniet van het zonnetje of zoek de verkoeling op onder uw knikarmscherm. Extra comfort, zodat uw woonplezier er ook op vooruitgaat. Uw zonwering knikarmscherm helemaal naar wens samengesteld? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. Het aftellen kan gaan beginnen!

Liever eerst ons assortiment in het echt komen bekijken? Stap gerust eens binnen bij onze showroom in Breda. Er staat een vakkundig team van experts klaar die u graag begeleiden en adviseren over de aankoop van een passend scherm. We beantwoorden graag al uw vragen en geven persoonlijk en professioneel advies.