Outlet

Bent u op zoek naar goedkope zonwerende oplossing, maar wel de luxe hebben van een maatwerk zonnescherm? De producten die u in onze outlet vindt zijn al op maat gemaakt en daarom verkrijgbaar voor een scherp prijsje. Bovendien bent u verzekerd van een snelle levering. Bekijk hieronder ons assortiment en wees er snel bij!

Wat voor producten zijn er te vinden in onze outlet?

Het assortiment in onze outlet is wisselend. Houd daarom deze pagina goed in de gaten om niks te missen van onze nieuwste aanbiedingen. Het aanbod is divers en bestaat uit verschillende producten. Daarnaast vindt u ook iedere maand de ‘Topper van de maand’, een al op maat gemaakt product dat maar slechts één maand tegen een verlaagd tarief te koop is.

Outlet voor knikarm zonneschermen

Iedereen wilt toch meer genieten en langer genieten van zijn of haar woning? Of u nu meer privacy, schaduw of beschutting wenst; bij zonweringstopper vindt u onder andere hoogwaardige knikarm zonneschermen in de outlet. U boet zeker niet in op kwaliteit. We bieden nog steeds dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent, enkel voor een lagere prijs.

Verschillende soorten kozijnen in onze outlet

Maar naast alle zonweringartikelen, zijn er ook kozijnen in onze outlet. Dit zijn showroommodellen die u voor een lage prijs kunt kopen. We bieden zowel houten kozijnen als kunststof kozijnen aan.

Overige artikelen in de uitverkoop

Andere artikelen die u in onze online outlet koopt zijn horren en hordeuren. Dit zijn producten op we op voorraad hebben of die verkeerd gemeten zijn. Het gaat dus om modellen die al op maat gemaakt zijn. Ook vindt u diverse overkappingen uit onze showroom die we voor een scherp tarief aanbieden.

Kunststof kozijnen outlet

Onze kunststof kozijnen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn voorzien van uitstekend isolatieglas. Bovendien staan kunststof kozijnen bekend om hun onderhoudsarme karakter. Op deze pagina vindt u kunststof kozijnen in de outlet.

Bespaar veel geld op gloednieuwe producten

Wilt u deze zomer genieten van meer privacy en een koelere woning? Profiteer dan direct van onze deals. In onze showroom in Breda staan veel showroommodellen die plaats moeten maken voor de nieuwe modellen. Bespaar veel geld op showroommodellen.

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Heeft u vragen over de producten uit onze outlet of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en voorzien u van professioneel en persoonlijk advies.