Raamhorren

Deze zomer heerlijk genieten van een goed geventileerde woon-, slaap-, of werkkamer, zonder overlast te hebben muggen, insecten en andere nare beestjes? Door een hor voor uw raam te zetten blijven insecten buiten de deur. Via onze webshop bestelt u de beste raamhorren op maat. Geen eenheidsworst, maar maatwerk zodat u zeker weet dat de hor past op uw raam. Een eenmalige investering waar u nog jarenlang plezier en profijt van zult hebben. Neem een kijkje op onze website en kies een raamhor die bij u past.

Uw raamhor op maat bestellen via zonweringstopper.nl

Iedere raamhor die u op onze website vindt kunnen wij voor u op maat maken. Dat is wel zo prettig, want geen enkel huis én raam zijn tenslotte hetzelfde. Door te kiezen voor een maatwerk raamhor, weet u zeker dat deze zal passen en dat ongewenste insecten toch niet stiekem naar binnen kunnen komen. Naast het weren van ongedierte bieden raamhorren nog meer voordelen. Zo kunt u uw ramen ’s avonds zonder zorgen openzetten om uw kamer te luchten. Uw huis blijft op deze manier fris en schoon, en zorgt op warme zomeravonden voor extra verkoeling. Een win-win dus.

We voorzien u van een praktische handleiding die in duidelijke stappen uitlegt hoe u zelf uw hor kunt monteren. Uw hor monteren wordt zo een fluitje van een cent. Mocht u hier zelf niet toe in staat zijn, dan kunt u ook gebruikmaken van onze service. Hiervoor vragen wij een meerprijs.

Welke verschillende soorten raamhorren zijn er?

Er zijn verschillende soorten raamhorren op de markt gebracht, zodat er op ieder type raam een hor past. De volgende soorten horren zijn geschikt voor ramen:

  • Voorzet- of inzethor: deze raamhorren zijn geschikt voor draaikiepramen. De hor kan op zijn plek blijven zitten als het raam geopend is. Ideaal.

  • Rolhorren: Rolhorren worden doorgaans gebruikt bij ramen waarbij geen continue afscherming tegen insecten gewenst is. De hor niet meer nodig? Dan rolt u ze eenvoudig weer op. Deze type raamhor zijn voornamelijk geschikt voor dakramen of een naar buiten draaiend raam.

  • Scharnierende horren: Perfecte uitkomst voor ramen die een opening of de flexibiliteit van een doorlaatmogelijkheid moeten bieden.

5 jaar garantie op al onze producten

Onze raamhorren zijn afkomstig van de allerbeste merken, waaronder Verano®. Uitsluitend de beste materialen met een onderhouds- en gebruiksvriendelijk karakter worden gebruikt voor de productie van hun horren. De kans op scheuren in het gaas wordt hierdoor tot de minimum beperkt bij normaal gebruik. Om deze reden bieden wij u dan ook 5 jaar garantie. De raamhorren zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Zijn ze door het gebruik vuil geworden? Pak een vochtige doek erbij en maak de hor schoon. Geen noodzaak meer voor agressieve schoonmaakmiddelen. Zo eenvoudig kan het zijn.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Via onze website stelt u met enkele stappen uw raamhor op maat en naar wens samen. Zodra uw bestelling geplaatst is gaan we direct voor u aan de slag. Laat uw bestelling thuisbezorgen of haal de producten op in onze showroom in Breda. Vindt u het lastig om te bepalen welke hor voor uw raam geschikt is? Kom gerust eens langs bij onze showroom en laat u informeren. We voorzien u graag van uitgebreid en persoonlijk advies. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag.