Hordeuren

In het voorjaar en zomer wilt u kunnen genieten van een geventileerde woning, zonder dat er allerlei vervelende insecten en beestjes uw woning binnentreden. Om deze ongenode gasten buiten te houden, kiest u voor een hordeur van zonweringstopper.nl. Via onze website stelt u binnen enkele stappen uw insectenwerende hor voor uw deur samen. Geen enkele deur is immers hetzelfde. Onze hordeuren zijn worden vervaardigd uit premium materialen, zodat u van de hoogste kwaliteit profiteert. Bekijk ons assortiment online of kom inspiratie opdoen in onze showroom.

Welke soort hordeuren zijn verkrijgbaar bij zonweringstopper.nl?

Het doel van een hordeur is het buiten houden van insecten als muggen, vliegen en andere beestjes. Het is daarom van groot belang dat deze perfect aansluit op de deur, maar ook dat deze past bij de betreffende deur. Niet iedere hor is namelijk even geschikt voor ieder type deur. Gaat het om dubbele deuren, openslaande deuren een draaideur of een schuifpui hordeur? Plissé hordeuren zijn ontzettend populair. Niet alleen vanwege de klassieke uitstraling die het geeft, maar ook omdat dit type hordeur in vrijwel alle situaties toegepast kan worden. Wanneer het openslaande deuren betreft kunt u beter gaan voor dubbele plissé hordeuren, zodat beide deuren geopend kunnen worden.

Eenvoudig en snel uw hordeur op maat bestellen

Zonweringstopper.nl biedt deurhorren op maat aan. Dit betekent dat u zelf de hoogte en breedte van de hor kunt bepalen, maar ook het type hor die u wenst. Het samenstellen doet u snel en eenvoudig via onze website. We geven tijdens het proces ook aan hoe u het kozijn dient in te meten. We leggen het stap voor stap uit, zodat het eigenlijk niet fout kan gaan. Zo eenvoudig als het inmeten van de deur is, zo makkelijk is ook de montage ervan. De hulp van een vakman is niet eens nodig. Bij levering van uw hordeur op maat ontvangt u tevens een handleiding die u door de montage begeleidt.

Profiteer van hoge kwaliteit en een uitstekende service

Kiest u voor een hordeur van zonweringstopper.nl? Dan kiest u voor kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met topmerken die gebruikmaken van hoogwaardige materialen en grondstoffen. U doet absoluut geen concessies op kwaliteit. De kans op scheuren in het gaas is hierdoor minimaal bij normaal gebruik. We bieden u dan ook 5 jaar garantie op deurhorren. Onze horren voor deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen daardoor het hele jaar door gebruikt worden. Is uw deurhor na verloop van tijd vuil geworden? Maak ze eenvoudig schoon met schone, vochtige doek. Et voilà! Weer zo goed als nieuw.

Plaats vandaag uw bestelling

We begrijpen dat het lastig kan zijn om in te schatten welke hordeur geschikt is voor uw woning. Een deurhor koopt u tenslotte niet iedere dag, in sommige gevallen zelfs voor het leven. Graag informeren we u zo uitgebreid mogelijk over al onze producten en voorzien we u van professioneel, persoonlijk en eerlijk advies.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons altijd bellen of mailen. Of stap eens binnen bij onze showroom in Breda en laat u adviseren door onze medewerkers. Samen vinden we ongetwijfeld een passende oplossing.