Horren

Er is niks zo vervelend als een huis vol insecten, muggen en andere beestjes. Een goede hor voorkomt dat er insecten uw woning binnentreden, maar zorgt wel voor voldoende ventilatie. Zonweringstopper.nl maakt, levert en monteert hoogwaardige horren op maat. Via onze webshop stelt u uw eigen hor naar wens samen. Op deze pagina vertellen we u meer over onze producten en onze mogelijkheden. Eerst inspiratie opdoen? Kom langs bij onze showroom en laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Kwalitatieve horren kopen voor uw raam of deur

Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen hordeuren en raamhorren. Tijdens de warme zomermaanden wilt u uw raam of achterdeur natuurlijk lekker openzetten. Om die nare beestjes buiten de deur te houden, plaatst u een hor voor belangrijke openingen van het huis. Denk aan een dakraam, openslaande deuren, draaikiepramen in de slaapkamer, woonkamer of werkkamer. Elke deur en ieder raam is anders. Daarom is het aan te raden om uw horren op maat te laten maken. Zo weet u zeker dat deze perfect past en dat insecten geen vrij spel krijgen. Zonweringstopper.nl is uw specialist op het gebied van maatwerkoplossingen voor binnenshuis én buitenshuis. Wij zorgen er graag voor dat u deze zomer insectenvrij doorkomt.

Stel uw hor op maat eenvoudig samen via onze website

Omdat ramen en deuren doorgaans niet hetzelfde zijn biedt zonweringstopper.nl uitsluitend maatwerk horren aan. U kunt tijdens het bestelproces aangeven welke afmetingen wenselijk zijn. In de meetinstructies leggen we eenvoudig uit hoe het inmeten van een raam- of deuropening in z’n werk gaat. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Laat u het inmeten liever over aan een expert? Dat mag ook. Er zal een ervaren monteur bij u langskomen om de opening in te meten. Hiervoor vragen wij echter wel een kleine vergoeding. Is alles naar wens? Voeg dan uw bestelling toe aan het winkelmandje en ga door met afrekenen. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw hor te produceren.

Het plaatsen en monteren van de hor is doorgaans niet heel ingewikkeld. We voorzien u van een duidelijke handleiding die u stap voor stap door de montage helpt. Uw horren laten plaatsen? Ook dat kan! Tegen een meerprijs monteert een van onze vakmensen uw hor.

Houd insecten buiten en geniet van het zonnetje in huis

Bij zonweringstopper.nl werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten. We hebben kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan. De horren zijn afkomstig van toonaangevende spelers op het gebied van deur- en raamhorren. De producten staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen alsook gebruiksgemak. Zo bent u verzekerd van een constante hoge kwaliteit die de kans op gebreken aanzienlijk verminderd. Een investering in onze horren en u heeft nog jarenlang plezier van zomers zonder muggen, wespen en andere insecten in huis.

Wat kosten horren?

Horren zijn bij ons verkrijgbaar in vele soorten en maten. De kosten van horren zijn afhankelijk van de hoogte en de breedte en het type hor dat u heeft gekozen. Er is dus niet een vaste prijs te benoemen, omdat elk raam en iedere deur weer anders is. Daarnaast hebben ook eventuele extra opties invloed op de totaalprijs. Kiest u ervoor om alles over te laten aan een professional, zoals het inmeten en plaatsen van horren, dan zijn de kosten hoger dan wanneer u alles zelf uitvoert. Wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Eenvoudig bestellen via zonweringstopper.nl!

Heeft u moeite met het kiezen van een geschikte hor in uw situatie? We voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem contact op met onze klantenservice of vraag om advies bij een van onze medewerkers bij een bezoek aan de showroom in Breda.