Aluminium jaloezieën

Jaloezieën bestaan al heel erg lang en zijn eigenlijk weer een beetje terug van weg geweest. Via onze webshop bestelt u hoogwaardige jaloezieën van aluminium op maat in verschillende lamelbreedtes en kleuren. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie past in uw interieur. Onze aluminium jaloezieën zijn veerkrachtig, makkelijk te reinigen en stijlvol. Ontdek onze mogelijkheden en ga meteen aan de slag met samenstellen.

Wat zijn jaloezieën?

Jaloezieën bestaan uit dunne, horizontale stroken of latjes (verticale lamellen) die in verschillende standen kunnen gezet worden door middel van een koord of band die verbonden is met twee of meerdere punten op de lamellen. Hierdoor is het ook mogelijk de jaloezieën volledig op te trekken of naar beneden te laten. Omdat de stroken of latjes over elkaar vallen bij het optrekken, neemt dit zeer weinig ruimte in waardoor het perfect mogelijk blijft het raam wagenwijd open te zetten. Het licht kan geregeld worden door de lamellen meer of minder schuin te zetten.

In onze webshop zijn onze jaloezieën verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes. Zo vindt u aluminium jaloezieën van 50 mm breed, maar ook in smallere varianten. Denk aan 35 mm, 25 mm, of 16 mm. Voor elk type kozijn is er een geschikte breedte te vinden.

Raamdecoratie geschikt voor iedere woonstijl

Na de jaren ’80 was het eigenlijk niet meer in de mode om jaloezieën op te hangen. Er kwam steeds meer raamdecoratie bij en jaloezieën raakten een beetje in een vergeethoekje. Inmiddels zijn we een aantal decennia verder en zijn jaloezieën weer helemaal terug van weggeweest. Ze vinden hun weg naar steeds meer interieurs wat niet verwonderlijk is gezien de upgrade die deze vorm van raamdecoratie de laatste jaren heeft ondergaan.

Tegenwoordig kan bijvoorbeeld de keuze gemaakt worden voor stijlvol vormgegeven houten jaloezieën waarbij de natuurlijke uitstraling passend is bij meerdere woonstijlen. Als u echter voor een iets modernere of industriële setting gekozen heeft, kunt u de keuze maken voor aluminium jaloezieën. In onze webshop kunt u ontdekken dat de tijd dat jaloezieën als “ouderwetse keuze” werd gezien al een lange tijd achter ons ligt.

Aluminium jaloezieën

Bestel uw aluminium jaloezie op maat via zonweringstopper.nl

Aangezien jaloezieën ook heel gemakkelijk met andere raamdecoratie te combineren zijn, kunnen ze in iedere woonruimte in huis opgehangen worden. Zelfs in de vochtige ruimtes als u deze in aluminium of pvc laat uitvoeren. Doordat de aluminium jaloezieën zeer goed te combineren zijn met gordijnen kunt u altijd een mooie vorm van raambekleding creëren voor uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor jaloezieën in de slaapkamer samen met gevoerde gordijnen zodat u ongewenst geluid en licht buitensluit. Met jaloezieën regelt u het licht en de gewenste privacy wel heel gemakkelijk. Dit kan als u wilt zelfs elektrisch en/of op afstand.

Bestel via onze webshop

Uw huis voorzien van aluminium jaloezieën? Een uitstekende keuze! Ontdek ons assortiment en ga aan de slag met samenstellen. Tevreden over uw zelfontworpen raamdecoratie? Plaats dan eenvoudig uw bestelling via onze webshop. Het afwachten is nu begonnen! Het monteren is een fluitje van een cent als u onze handleiding stap voor stap volgt. Deze ontvangt u van ons bij uw bestelling.

Heeft u vragen over ons aanbod in jaloezieën? Dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website invullen of een mailtje sturen naar: info@zonweringstopper.nl. We zorgen dat u binnen een kort tijdsbestek een antwoord heeft op uw vraag.

Houten jaloezieën